Menu

Social Media

Fb Ig
The_Loft_Subpage_1

Terug naar de vlinders

De combinatie intensieve therapie gekoppeld met ontspanning,
geeft relaties op korte tijd een boost en duidelijkheid.

Wij luisteren graag

Tussen wat wordt gezegd en niet bedoeld en wat wordt bedoeld en niet gezegd, gaat de meeste liefde verloren. 

Ontdek ons Love2us Hotel

De combinatie van intensieve relatietherapie op maat, met 1 of 2 overnachtingen aan zee of in het pittoreske Brugge, geeft koppels opnieuw een boost of duidelijkheid over hun toekomst samen. Love2us hotel is een evenwaardig alternatief voor langdurige relatietherapie. 

Heb je nood aan een therapie weekend aan zee?

vanaf 140€ pp


1 daags arrangement 

Na de verwelkoming, vindt er een partner sessie van 2u plaats. Na jullie vrije tijdsmoment, waar er ruimte is om de sessie even te laten bezinken, een opdracht te verwerken en wat te genieten, ontmoeten we elkaar s avonds opnieuw om nog een sessie stil te staan bij jullie emoties, vragen, …

Shutterstock_189084500
Shutterstock_1037078764

2 of 3 daags arrangement 


De intakesessie vindt plaats voor het arrangement. Jullie gaan, na dit gesprek, al naar huis met een aantal tips en verwerkingsopdrachten om in de tussenperiode thuis aan de slag te gaan. 

Tijdens het arrangement vindt er dagelijks in de voormiddag een partner sessie van 2u plaats met s avonds een terugkoppeling sessie van 1u (uitgezonderd de laatste dag). 

Vrijetijdsmomenten zijn voldoende aanwezig om de gesprekken te laten bezinken, verwerkingsopdrachten uit te voeren, te ontspannen en te genieten. 

Even weg van thuis…?

Boek ons hotel in Oostende met intensieve relatietherapie


Hoe gaan we te werk? 

Een intakeformulier ontvangen jullie steeds ter voorbereiding om snel zicht te krijgen op jullie knelpunten en wensen naar verandering. Met het formulier begeleiden we jullie voor de reservatie van jullie verblijf en de invulling van jullie vrije tijd, aangepast aan jullie verlangens en budget.

Therapie op maat

Aangepaste doe en verwerkingsopdrachten tijdens jullie vrije tijd, zorgen ervoor dat jullie op een luchtige manier verder aan de slag gaan om jullie verbinding te herontdekken.

Boek ons in de week of weekendJouw therapeut blijft het ganse arrangement telefonisch beschikbaar. Het is mogelijk om met twee therapeuten te werken, mannelijk en vrouwelijk. Informeer rond verdere mogelijkheden en prijzen. Arrangementen gaan door in de week en het weekend. Na een arrangement is een vervolgtraject mogelijk.

Heb je nood aan een therapie weekend aan zee?

vanaf 140€ pp

Shutterstock_416301760

True love is not found, it is build

Oostende — BruggeIn de omgeving van Oostende en Brugge zijn er verschillende aangename verblijfsmogelijkheden. Van een hotel aan de zee of een gezellige B&B in het pittoreske Brugge tot een verblijf in een welness. Wij boeken voor jou of je organiseert dit zelf. 

Kies je voor love2us met verblijf, boeken wij in overleg met jullie, een kamer in een van de onderstaande verblijfsmogelijkheden. 

Image_2017-06-09-10-53-38_593a6212ac766_gevel-1
Unlock_our_Best_Deal_Leopold_Hotels

Hotel Le Bassin Oostende

Leopold Hotel Oostende 

Vertrek morgen zonder zorgen...

Wij luisteren graag