Menu

Social Media

Fb Ig
The_Loft_Subpage_1

Terug naar de vlinders

De combinatie van intensieve relatietherapie op maat, met 1 of 2 overnachtingen aan zee of in het pittoreske Brugge, geeft koppels op korte tijd
een boost of duidelijkheid. Love2us hotel is een evenwaardig
alternatief voor langdurige relatietherapie.

Wij luisteren graag

Tussen wat wordt gezegd en niet bedoeld en wat wordt bedoeld en niet gezegd, gaat de meeste liefde verloren. 


Hoe gaan we te werk? 
#

Wens je kennis te maken met Love2us vul je ons contactformulier in of bel je ons even op. We nemen hierbij de tijd om antwoord te geven op jullie vragen. 

Voor het plaatsvinden van het relatietherapieweekend vindt er een ontmoetingsgesprek plaats. Aan de hand van het intakeformulier krijgt jouw therapeut een eerste zicht op jullie knelpunten en wensen naar verandering. 

In overleg plannen we vervolgens het ontmoetingsgesprek. Dit vindt plaats in de praktijk of voor koppels die op afstand wonen, kan het ontmoetingsgesprek via beeldverbinding plaatsvinden. Jouw therapeut bespreekt jullie voorkeur hierin.
Tijdens het ontmoetingsgesprek gaat jouw therapeut met jullie verdiepend werken, worden de thema’s voor het arrangement vastgelegd en nemen we even tijd voor de reservatie van jullie verblijf en de invulling van jullie vrije tijd, aangepast aan jullie verlangens en budget. Jullie gaan, na dit gesprek, al naar huis met een aantal tips en verwerkingsopdrachten om in de tussenperiode thuis aan de slag mee te gaan.

Na het ontmoetingsgesprek beslissen jullie om al dan niet in te stappen in het relatietherapiearrangement Love2us. 

Shutterstock 1266820177

een therapieweekend aan zee?

vanaf 125€ pp

1 daags arrangement  #

Na de verwelkoming door jouw therapeut, vindt er een partnersessie van 2u plaats. Daarna vindt een vrije tijdsmoment plaats, waar er ruimte is om de sessie even te laten bezinken, een opdracht te verwerken en wat te genieten. s Avonds ontmoeten we elkaar opnieuw voor een sessie om stil te staan bij jullie vragen, verwerkingsopdrachten, emoties, … 

Daarna vertrekken jullie terug huiswaarts. 

Shutterstock 695654437
Shutterstock 1437279449

2 of 3 daags arrangement  #

Tijdens het arrangement vindt er dagelijks in de voormiddag een partner sessie van 2u plaats met s avonds een terugkoppeling sessie van 1u (uitgezonderd telkens de laatste dag). 

Vrijetijdsmomenten zijn voldoende aanwezig om de gesprekken te laten bezinken, verwerkingsopdrachten uit te voeren, te ontspannen en te genieten van elkaar.

Het 2 daagse arrangement omvat 1 overnachting met 5u koppeltherapie; het 3 daagse bestaat uit 2 overnachtingen met 8u koppeltherapie. 

Even weg van thuis…?

Therapie op maat
#

Na elke relatietherapieweekend ontmoeten we elkaar binnen de 2 weken voor het naspelgesprek.

Tijdens Love2us krijgen jullie aangepaste doe- en verwerkingsopdrachten tijdens jullie vrije tijd zodat jullie op een luchtige manier verder aan de slag gaan jullie verbinding te herontdekken.

Boek ons in de week of weekend #


Jouw therapeut blijft het ganse arrangement telefonisch beschikbaar. Het is mogelijk om met twee therapeuten te werken, mannelijk en vrouwelijk. Arrangementen gaan door in de week en het weekend. 

Na een arrangement is een vervolgtraject mogelijk.

Relatie Therapie_Subpage_3

Love2us Oostende Brugge

In de omgeving van Oostende en Brugge zijn er verschillende aangename verblijfsmogelijkheden. Van een hotel aan de zee of een gezellige B&B in het pittoreske Brugge tot een verblijf in een welness. Wij boeken voor jou of je organiseert dit zelf.

Vraag verder info bij jouw therapeut.

Tarieven

True love is not found, it is build

Shutterstock_562983034

Vertrek morgen zonder zorgen...

ik boek Love2Us