Menu

Social Media

Fb Ig
Bemiddeling-Therapie-careto

Is er géén gehoor naar jouw mening?

In bemiddeling gaan ouders, partners, ouder en kind, familieleden, ... samen rond de tafel zitten in aanwezigheid van een neutrale bemiddelaar.

Wij luisteren graag

We kunnen onze problemen niet oplossen met hetzelfde denken dat we gebruikten toen we ze creëerden 

Niemand ziet hetzelfde beeld 

Conflicten met een derde zorgt voor stress, onzekerheid en angst voor de toekomst. Bemiddeling bij CareTo, helpt jou om jullie conflict enerzijds uit de rechtbank te houden. Anderzijds ondersteunt de bemiddelaar jullie in jullie communicatie en draagt men zorg voor elk zijn gevoel en wensen. De bemiddelaar zoekt samen naar realistische en duidelijke oplossingen die iedereen een goed gevoel geven.

Heb je er genoeg van ?

De bemiddelaar coacht jullie in het praten met elkaar. Dit op een rustige, niet verwijtende, manier. In bemiddeling krijgen jullie evenveel ruimte en ondersteuning. Zo lukt het je om jouw visie, met al je zorgen en wensen, te kunnen vertellen zonder dat de situatie escaleert. Dit zorgt ervoor dat mogelijkheden en oplossingen snel duidelijk worden voor jullie situatie.

Bemiddeling voorkomt een rechtszaak

The biggest communication problem, we do not listen to understand. We listen to reply.

Heb je nood aan een bemiddelingsgesprek?

Vanaf 35 EUR pp

Bemiddeling Therapie_Subpage_2

Hoe lastig het ook is, blijf praten met elkaar

Wanneer je geconfronteerd wordt met een scheiding, zakt de grond van onder je voeten weg. Gevoel van pijn, onmacht, verdriet, kwaadheid of frustraties kunnen dan de bovenhand nemen. Ook rijzen er vragen rond regelingen van jullie kinderen, jouw toekomst, … wat mag, kan? door je hoofd. En je moet beslissingen nemen.

ONTDEK MEER

Zij had hem belooft, niet scheiden tot de dood. Hij liet het op zijn beloop. Zij had op een ander einde gehoopt.

Onderzoek wees uit dat bemiddeling de snelste en goedkoopste manier is van scheiden

Hoe lastig ook, blijf in gesprek

Bemiddeling Therapie_Subpage_3

We raken er wel!

In het hart van moeilijkheden, liggen mogelijkheden.

Bemiddeling verzacht de pijn 

bij jezelf, jullie kinderen en familieleden. Je blijft controle houden op jouw situatie en het eindresultaat. Jullie beslissen over de oplossingen en jullie toekomst, niet een derde, niet een rechter. 

Tevens vergroot bemiddeling de kans op een beperkte en rustige toekomst, zonder al te grote eventuele nieuwe conflicten. Ook geef je als ouder, familielid van (ex) ‑partner jezelf en de andere de kans om te zorgen voor jouw omgeving.

Heb je nood aan een bemiddelingsgesprek

vanaf 35 € pp

Vertrek morgen terug zonder zorgen

Wij luisteren graag