Menu

Social Media

Fb Ig
Bemiddeling-Therapie-careto

Is er géén gehoor naar jouw mening?

In bemiddeling gaan ouders, partners, ouder en kind, familieleden, ... samen rond de tafel zitten in aanwezigheid van een neutrale bemiddelaar.

Ik wil contact

We kunnen onze problemen niet oplossen met hetzelfde denken dat we gebruikten toen we ze creëerden 

Niemand ziet hetzelfde beeld 
#

Conflicten met een derde zorgt voor stress, onzekerheid en angst voor de toekomst. Bemiddeling bij CareTo, helpt jou om jullie conflict mede uit de rechtbank te houden. Anderzijds ondersteunt de bemiddelaar jullie in jullie communicatie en dragen we zorg voor elk zijn gevoel en wensen. De bemiddelaar zoekt samen naar realistische en duidelijke oplossingen die voor iedereen haalbaar zijn en een goed gevoel geven.

Heb je er genoeg van?
#

De bemiddelaar coacht jullie in het praten met elkaar. Dit op een rustige, niet verwijtende, manier. In bemiddeling krijgen jullie evenveel ruimte en ondersteuning. Zo lukt het je om jouw visie, met al je zorgen en wensen, te kunnen vertellen zonder dat de situatie escaleert. Dit zorgt ervoor dat mogelijkheden en oplossingen snel duidelijk worden voor jullie situatie.

Bemiddeling voorkomt een rechtszaak

Het grootste communicatieprobleem, we luisteren niet om te begrijpen. We luisteren om te antwoorden.

Bemiddeling Therapie_Subpage_2

Hoe lastig een scheiding ook, blijf praten

Wanneer je geconfronteerd wordt met een scheiding, zakt de grond van onder je voeten weg. Gevoel van pijn, onmacht, verdriet, kwaadheid of frustraties kunnen dan de bovenhand nemen. Ook rijzen er vragen rond regelingen die moeten genomen worden over jullie kinderen, je huis, jouw toekomst,… wat mag, kan? door je hoofd. En ter zelfde tijd moet je belangrijke beslissingen nemen ...

Laat je hierin ondersteunen door onze bemiddelaars. Zij begeleiden jullie door de scheidingsprocedure, vanaf de start tot na de uitspraak van de scheiding. De bemiddelaar geeft aandacht voor het emotionele en complexe proces van een scheiding, geeft informatie en tips, ondersteunt de communicatie bij het maken van correcte, eerlijke en wettelijke afspraken en giet deze in een officiële scheidingsovereenkomst en/of ouderschapsplan.

ONTDEK MEER

Zij had hem belooft, niet scheiden tot de dood. Hij liet het op zijn beloop. Zij had op een ander einde gehoopt.

Bemiddeling Therapie_Subpage_3

We raken er wel!

In elk hart van moeilijkheden, liggen mogelijkheden.

Onderzoek wees tevens uit dat bemiddeling de snelste, efficiëntste en goedkoopste manier is van scheiden. Bemiddeling verzacht ook tevens de pijn bij jezelf, jullie kinderen en familieleden. Jullie beslissen zelf over de toekomst, niet een derde, niet een rechter. En het vergroot de kans op een rustige toekomst zonder al te grote eventuele conflicten.

ik wil een afspraak