Menu

Social Media

Fb Ig
Shutterstock 1399669877

Tijd voor elkaar & jullie relatie!


#

Love2Us zonder verblijf 
#

Woon je in de buurt van Oostende of Brugge? Of kies je liever zelf waar jullie willen verblijven dan kan je ook kiezen voor Love2Us. 

1 dag relatietherapie: 270 euro/​koppel. Overnachting vrij te kiezen.
2 dagen relatietherapie: 540 euro/​koppel. Overnachting vrij te kiezen.
3 dagen relatietherapie: 810 euro/​koppel. Overnachting vrij te kiezen.


Kies voor jullie relatie en quality time


#

Love2Us C‑Hotel Cocoon #

C‑Hotel Cocoon is voorzien van alle luxe en comfort. De kamers zijn stijlvol gestyled door Rivièra Maison. Ervaar na een zalige nachtrust, het ultieme
vakantiegevoel met een overheerlijk all-inclusive ontbijtbuffet. Het is ideaal gelegen vlakbij het uitgestrekte strand en het bruisende centrum van Oostende.

Love2Us 2 dagen met 1 overnachting: 700 euro/​koppel.
Love2Us 3 dagen met 2 overnachtingen: 1100 euro/​koppel.
De therapiesessies gaan s morgens door in de praktijk, s avonds in de praktijk of op jullie kamer, dit volgens jullie voorkeur.

Indien jullie een grote luxekamer wensen, kan dit tegen meerprijs.

C hotel cocoon
Upstairshotel

Love2Us Upstairs hotel 
#

Upstairs Hotel is thé place to be in Oostende. Een verzamelplaats voor wereldreizigers, citytrippers, artiesten, creatievelingen of gewoon de buurman om de hoek. Kortom een plaats waar iedereen welkom is. Upstairs Hotel bevindt zich in het bruisende centrum van Oostende en op een steenworp van de prachtige, uitgestrekte stranden. De perfecte uitvalsbasis voor een perfecte getaway!

Love2Us 2 dagen met 1 overnachting: 650 euro/​koppel.
Love2Us 3 dagen met 2 overnachtingen: 1000 euro/​koppel.
De therapiesessies gaan s morgens door in de praktijk, s avonds in de praktijk of op jullie kamer, dit volgens jullie voorkeur. 

Indien jullie een grote luxekamer wensen, kan dit tegen meerprijs.

Love2Us in The Loved #

The Loved is een ruim en zonnig 2‑slpk appartement met prachtig open zicht op de spuikom en op een boogscheut van het strand te Bredene.
Een ideaal vakantieverblijf om te ontstressen en te genieten van zonsondergang voor jong en oud, surfers, wandelaars, fietsers, strandgangers …

Het nieuwbouw appartement biedt 2 balkons waar het gezellig vertoeven is bij zons op- en ondergang. Het is voorzien van hedendaagse comfort zoals een tweepersoonsbed, inloopdouche, dubbele lavabo, een volledig uitgeruste keuken met bar. Tegen 9u wordt een uitgebreid vers ontbijt gebracht. Kortom, alle ingrediënten voor een onvergetelijke tijd en jullie relatie te herbronnen. 

Een overnachting, met geleverd ontbijt/​nacht: 130 euro.
Een overnachting, zonder ontbijt: 90 euro.

De therapiesessies gaan door in The Loved tenzij jullie dit anders wensen. 

relatietherapieweekend the loved

2 mensen, allebei niet perfect, die weigeren elkaar op te geven!

DSC 7799

Team Love2us #

Michael en Caroline verzorgen voor jullie het relatietherapieweekend. Alleen of samen. 

Beiden, reeds 10 jaar gedreven in herstellen van relaties en verbinding, staan ze 24u voor jullie klaar tijdens een arrangement. 

Jullie vuur terug aanwakkeren, veranderingen brengen in communicatie, passie & verbinding laten groeien, seks, drama & love, … elke uitdaging gaan ze aan!