Menu

Social Media

Fb Ig
Shutterstock 1218671134

Zorgen voor jezelf, is zorgen voor jouw omgeving

De groepspraktijk CareTo biedt bemiddeling en psychotherapie aan in de regio Oostende & Bredene. 

Afspraken vinden plaats in de praktijk, online of bij u thuis. Deze kunnen zowel doorgaan overdag, s avonds of in het weekend.
Ook zijn onze bemiddelaars als therapeuten ondertussen goed getraind in het voeren van gesprekken via multimediakanalen.
Bij het vastleggen van een afspraak, dit per mail of telefonisch, houden we rekening met jouw/​jullie wensen.

Het multidisciplinair team zorgt ervoor dat er geen wachtlijsten voor bemiddeling en therapie zijn. We pogen steeds om een gesprek binnen de 10 dagen te laten doorgaan. 

Therapie kan worden opgestart zonder een verwijsbrief.

Online therapie & online bemiddelen #

Internet therapie biedt psychische ondersteuning aan in je eigen ruimte. Online therapie geeft verschillende voordelen. Het spaart reistijd en voor ouders een babysit uit. Vanuit je eigen omgeving kan je op eender welk moment ondersteund worden. 

Online gaan we ook met jullie relatie aan de slag. Samen of apart, vanuit jullie omgeving, nemen jullie plaats voor een online relatietherapie gesprek en boosten we jullie relatie. 

Internet bemiddeling geeft het voordeel dat je niet met je (ex-)partner in één zelfde ruimte moet plaatsnemen & ter zelfde tijd op een constructieve manier met elkaar in gesprek te gaan. Vanuit je eigen vertrouwde omgeving zoeken jullie samen naar oplossingen. 

Crisisbemiddeling is steeds mogelijk op eender welk moment waardoor hoogoplopende conflicten kunnen worden vermeden. 

Er zijn geen wachtlijsten voor online bemiddelen, online relatietherapie en online therapie. We kunnen onmiddellijk van start gaan. Terugbetaling via de mutualiteit is tevens ook mogelijk voor online therapie. 

Annuleren afspraak
#

Wij maken graag tijd voor jou. Onverwacht of onvoorzien kan het zijn dat een afspraak niet kan doorgaan zoals gepland. Uit respect vragen wij om deze steeds ten laatste 48 uur voorafgaand de sessie te annuleren, dit via mail of per sms aan jouw bemiddelaar, therapeut of psycholoog.
Afspraken op maandag moeten ten laatste tegen vrijdagavond geannuleerd worden. 

Indien men binnen 48u verwittigd, wordt 50% van de geplande sessie aangerekend. Indien men niet verwittigt of afwezig is op de sessie, wordt deze volledig aangerekend. Een afspraak vastleggen, is instemmen met deze richtlijnen. Er worden geen uitzonderingen toegestaan op de annulatievoorwaarden. 

Blijf niet zitten met je zorgen en maak een afspraak!


#

Individueel gesprek #

Een gesprek voor jong en oud kost 60 euro / uur.

Terugbetaling, door mutualiteiten van 10 euro per sessie voor volwassenen & tot de helft van een sessie voor kinderen. Dit is mogelijk bij onze psycholoog Adelheid en oplossingsgerichte therapeuten Caroline en Michael. 


#

Relatietherapie
#

Een relatietherapiegesprek kost 80 euro / uur. 

Het loveboostprogramma, bestaande uit 8u therapie, begeleiding en opdrachten tussendoor. Dit kost 570 euro. 
#

Bemiddeling #

Bemiddelingsgesprekken gaan steeds samen door en kost 80 euro/​uur. Jullie betalen elke helft van de sessie, tenzij jullie anders afspreken.

Bij de opstart van een vrijwillige bemiddeling ontvangt de bemiddelaar jullie eerst samen. Indien één van beiden een individueel advies wenst, kan dit doorgaan bij jouw bemiddelaar, dit na akkoord van je partner. Een individueel gesprek kan ook doorgaan bij een therapeut uit de praktijk, hiervoor is geen toestemming nodig van de andere partner.

Bij de opstart van een gerechtelijke bemiddeling, dit opgelegd door de rechtbank, ontvangt de bemiddelaar jullie eerst apart. Daarna wordt het bemiddelingsgesprek georganiseerd. 

Eens jullie het bemiddelingsproces hebben doorlopen en tot afspraken zijn gekomen, worden deze uitgeschreven in juridische onderbouwde documenten. 

Voor een EOT-overeenkomst (bij gehuwden), hebben jullie 1 tot 3 overeenkomsten nodig, dit afhankelijk van jullie situatie.
EOT met huis en kinderen: € 600
EOT met kinderen: € 550
EOT met huis: € 350
EOT zonder kinderen en zonder huis: € 300

Niet inbegrepen: notariële akte i.k.v. inkoop woning of onverdeeldheid woning. Hiervoor hebben we een samenwerking met onze notaris en dit tegen een zeer gunstig tarief. Wij bezorgen de notaris jullie overeengekomen afspraken. 


Opstellen van een ouderschapsovereenkomst/ouderschapsplan , na samenwonen: € 350
Opstellen van een ouderschapsovereenkomst bij gerechtelijke bemiddeling: € 350

Aanpassen van ouderschapsovereenkomst opgesteld door CareTo: € 250

Bij de opstart van een vrijwillige bemiddeling wordt steeds een dossierkost van 75 euro/​pp aangerekend. Dit wordt vergoed na het eerste bemiddelingsgesprek. Bij gerechtelijke bemiddeling wordt een dossierkost van 100 euro/​per persoon aangerekend. Dit wordt telkens vergoed na het eerste bemiddelingsgesprek.

Betaling van de overeenkomsten gebeurt voor de aanvang van het uitschrijven van de overeenkomst. Aanpassingen zijn kosteloos.

Bemiddeling is vrijgesteld van BTW.

Relatietherapieweekend Love2us #

1 daags arrangement: 270 euro

2 daags arrangement: 540 euro, overnachting vrij te kiezen.

3 daags arrangement: 810 euro, overnachting vrij te kiezen.

Overnachten in een luxe appartement met zicht op de spuikom te Bredene is mogelijk, dit met een meerprijs van 130 euro per nacht, ontbijt inbegrepen.

Neem een kijkje bij de relatietherapiearrangementen om zicht te krijgen op het aanbod van hotels en b&b’s.


Shutterstock 1444986350

De beste manier om je toekomst te voorspellen is haar zelf te creëren!

Morgen minder zorgen!

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Bedankt! Je mail is succesvol verzonden, wij contacteren je zo spoedig mogelijk.
Oops! Er heeft zich een probleem voorgedaan, gelieve opnieuw te proberen.