Menu

Social Media

Fb Ig
Shutterstock_10512376408

Relatiebemiddeling voor koppels met een zucht

Denk je aan scheiden?

Relatiebemiddeling biedt koppels steun in het bespreken van jullie knelpunten en verwachtingen om te beslissen of jullie al dan niet samen verder gaan. Relatiebemiddeling helpt koppels zicht te krijgen op wat jullie nog verbindt, wat er nog aanwezig is in de relatie, waar er moet aan gewerkt worden en wat er verloren is gegaan. Eens jullie weg duidelijk is, gaan jullie verder zelf aan de slag of verwijzen we door naar relatietherapie of scheidingsbemiddeling.

Shutterstock_1156208659
Shutterstock_515212828
  • Je denkt aan scheiden? 
  • Je voelt dat je partner een einde wil stellen aan jullie relatie? 
  • Spanning in de relatie?
  • Kleine irritaties leggen druk op jullie relatie? 
  • Je partner was ontrouw en je twijfelt of scheiding de oplossing is? 
  • Scheiden of blijven? 
  • Echtscheiding voorkomen maar geen therapie? 

Praten met een relatie bemiddelaar helpt voor jullie relatieproblemen

Relatieproblemen nemen steeds meer toe


Twijfel in relaties brengt onduidelijkheid, onrust, conflicten en angst. Praten met een relatiebemiddelaar helpt om duidelijkheid over jullie relatieproblemen en rust binnen de relatie te krijgen. Het is opvallend bij scheidende koppels dat zij, voor het nemen van een scheidingsbeslissing, nooit de tijd hebben genomen om te praten over hun relatie.

Heb je nood aan een bemiddelingsgesprek?

vanaf 35€ pp

Relatiebemiddeling is een tussenstap om al dan niet een scheiding te voorkomen. Koppels komen na een 2de gesprek tot beslissingen waardoor de rust ook terugkeert voor jullie kinderen.

Shutterstock_440924311

Het in kaart brengen van jullie relatie zorgt ervoor dat jullie weloverwogen beslissingen kunnen nemen over de relatie. Eens jullie weg duidelijk is, gaan jullie verder zelf aan de slag of verwijzen we je door naar relatietherapie of scheidingsbemiddeling.

Helaas, onze relatie is over-schat 

Vertrek morgen zonder zorgen...

Contact