Menu

Social Media

Fb Ig
Shutterstock_10512376408

Relatiebemiddeling voor koppels met een zucht

Twijfel in relaties brengt onduidelijkheid, onrust, conflicten en angst. Praten met een relatiebemiddelaar helpt om duidelijkheid te krijgen over jullie relatieproblemen en terug rust te vinden in jullie relatie.

Denk je aan scheiden?

Onze CareTo relatiebemiddelaar biedt koppels steun in het bespreken van knelpunten en verwachtingen om te beslissen of jullie al dan niet samen verder gaan. 

Relatiebemiddeling helpt koppels (terug) zicht te krijgen op wat jullie nog verbindt, wat er wel en niet aanwezig is in de relatie, waar er moet aan gewerkt worden en wat er verloren is gegaan. 

Eens jullie weg duidelijk is, gaan jullie verder zelf aan de slag of verwijzen we door naar relatietherapie of scheidingsbemiddeling.


Het is opvallend bij scheidende koppels dat zij, voor het nemen van een scheidingsbeslissing, nooit de tijd hebben genomen om te praten over hun relatie. 

Shutterstock_515212828
  • Je denkt aan scheiden? 
  • Je voelt dat je partner een einde wil stellen aan jullie relatie? 
  • Spanning in de relatie?
  • Kleine irritaties leggen druk op jullie relatie? 
  • Je partner was ontrouw en je twijfelt of scheiding de oplossing is? 
  • Scheiden of blijven? 
  • Echtscheiding voorkomen maar geen therapie? 

Praten met een relatiebemiddelaar geeft duidelijkheid aan. 

Het in kaart brengen van jullie relatie zorgt ervoor dat jullie weloverwogen besluiten kunnen nemen over de relatie. Relatiebemiddeling is een tussenstap om al dan niet een scheiding te voorkomen. Koppels komen na een 2de gesprek tot duidelijkheid waardoor de rust ook terugkeert voor jullie en jullie kinderen.

Eens jullie weg duidelijk is, gaan jullie verder zelf aan de slag van we aangegeven je door naar relatietherapie of scheidingsbemiddeling.

Helaas is onze relatie te duur