Menu

Social Media

Fb Ig
Relatie Therapie_Subpag_1

Buigen of barsten

Relatieproblemen zijn geen uitzondering in het drukke gezinsleven. Het overkomt iedereen wel eens, ongeacht de duur van een relatie of leeftijd.

Wij luisteren graag

Eenzaam in jullie relatie? Verandering begint bij jezelf.


Het leven vergt veel van jezelf en dus ook van je relatie. Echter neemt het niet weg dat je er wel iets mee moet doen. Therapie helpt koppels om de relatie uit een moeilijke periode te redden, de kwaliteit van jouw leven en je relatie te verbeteren.

Dagelijkse ruzies die jullie uitputten?


#

Ben je ook zo moe? #

Is intimiteit tussen jullie eerder een opgave geworden?
Het gevoel als broer en zus te leven of op te zijn?
Zie je geen uitweg meer in de sleur?
Ben je bang je partner kwijt te spelen?
Is je partner vreemdgegaan?

Wat is jullie toekomst nog samen? 


#

Kijk vooruit naar de toekomst
#

In relatietherapie kiezen jullie om tijd te maken voor elkaar, jezelf, de relatie en jouw toekomst. De therapeut ondersteunt je bij het uiten van je gevoelens, gedachten, verwachtingen en veranderingen die je wenst.
Door gesprek met elkaar ontstaat​er begrip, voel je je terug betrokken op elkaars leven, interesses en dromen. Relatietherapie doet positiviteit en duidelijkheid tussen jullie ontstaan!

Relatie Therapie_Subpage_2

Wat is jullie liefdestaal?

Therapie ondersteunt koppels om woord te geven aan gevoelens zodat jullie terug rustig met elkaar gaan praten. Op die manier krijg je een realistisch beeld van jezelf, de ander, jullie relatie en jouw leven. De therapeut ondersteunt jullie om gevoelige thema's te bespreken, leert jullie luisteren naar elkaars verwachtingen en hierop af te stemmen zodat de behoefte om terug te komen bij elkaar te staan, wordt vervuld.

Zonder elkaar te verwijten, te oordelen of overspoeld te worden door emoties, verhelderen wij jullie relatie en jullie dynamieken. De therapeut laat jullie zien wat jullie bindt en scheidt. Zo kunnen jullie besluiten nemen of aan de slag gaan om jullie vlam verder te laten branden.

Wij luisteren graag

Iemand die nooit een fout maakt, heeft nooit iets nieuws geprobeerd

Relatie Therapie_Subpage_3

Eind goed, al goed!

In relatietherapie leer je je gevoelens uiten en jezelf ontdekken,
wat alleen maar tot een meerwaarde leidt in je leven.

Wij luisteren graag


#

Kies voor elkaar
#

In therapie kiezen jullie om tijd te maken voor elkaar, jezelf en de relatie. Door gesprek met elkaar ontstaat er begrip en raken jullie terug betrokken op elkaars leven, interesses en dromen. Je leert je gevoelens uiten en jezelf ontdekken wat alleen maar tot meerwaarde leidt in je leven. Je leert jezelf kennen, jezelf en de ander naar waarde schatten. Therapie doet positiviteit of duidelijkheid ontstaan in ons. 

Als het van twee kanten komt, hoeft het nog niet te botsen 

CareTo is een plek waar alles mag en niets moet’. Waar je gedachten, angsten, verdriet en vreugde de vrije loop kunnen gaan.

Vertrek morgen zonder zorgen...

Wij luisteren graag