Menu

Social Media

Fb Ig
Relatie Therapie_Subpag_1

Buigen of barsten

Relatieproblemen zijn geen uitzondering in het drukke gezinsleven. Het overkomt iedereen wel eens, ongeacht de duur van een relatie van de leeftijd.

Wij luisteren graag

Eenzaam in de relatie? Verandering begint bij jezelf.


Het leven vergt veel van jezelf en dus ook van je relatie. Echter neemt het niet weg dat je er wel iets mee moet doen. Therapie helpt koppels om de relatie uit een moeilijke periode te rood, de kwaliteit van jouw leven en je relatie te verbeteren.

Dagelijkse ruzies die jullie uitputten, grijp tijdig in met een therapeut


Ben je ook zo moe?

Is intimiteit tussen jullie eerder een opgave geworden?
Het gevoel als broer en zus te leven of op te zijn?
Zie je geen uitweg meer in de sleur?
Ben je bang je partner kwijt te spelen?
Is je partner vreemdgegaan?

Wat is jullie toekomst nog samen? 


Kijk vooruit naar de toekomst

In relatietherapie kiezen jullie om tijd te maken voor elkaar, jezelf, de relatie en jouw toekomst. De therapeut ondersteunt u bij het uiten van uw gevoelens, gedachten, verwachtingen en veranderingen die je wensen.
Door gesprek met elkaar ontstaan​er begrip, voel je je terug betrokken op elkaars leven, interesses en dromen. Relatietherapie doet positiviteit en duidelijkheid tussen jullie ontstaan!

Heb je nood aan een therapiegesprek?

Helaas is onze relatie te duur

Relatie Therapie_Subpage_2

Wat is jullie liefdestaal?

Therapie ondersteunt koppels om woord te geven aan je gevoelens zodat jullie terug rustig met elkaar gaan praten.

Wij luisteren graag

Iemand die nooit een fout maakt, nooit iets nieuws heeft geprobeerd


Jullie doorlopen samen waarin je een realistisch beeld krijgt van jezelf, de ander, jullie relatie en jouw leven. De therapeut ondersteunt jullie om gevoelige thema’s te luisteren, leert jullie luisteren naar elkaars verwachtingen en hierop af te stemmen zodat de behoefte om terug te komen bij elkaar te staan, wordt vervuld.


Zonder elkaar te verwijten, te oordelen of overspoeld to be door emoties, verhelderen wij jullie relatie en jullie dynamieken. De therapeut laat jullie zien wat jullie bindt en scheidt. Zo kunnen jullie besluiten nemen of aan de slag gaan om jullie vlam verder te laten branden.

Wil je op korte tijd weten of jullie nog een toekomst samen hebben?

  • Wil je, binnen de maand, je terug dichter voelen bij jouw partner? 
  • Wil je in enkele dagen komaf maken met de steeds wederkerende ruzies? 
  • Zit je in een relatiecrisis en wil een van beiden stoppen?
  • Wil je op korte tijd weten of jullie nog een toekomst samen hebben.


Kies dan als koppel voor Loveboost . Dit is een programma van 4 weken waarbij jullie heel intensief , dit meerdere uren per week, aan de slag gaan met elkaar dit door wekelijkse gesprekken bij de therapeut, gecombineerd met aangepaste thuisopdrachten en voor jullie georganiseerde we-time-momenten.
Jullie kiezen om gedurende 4 weken, extra en intensief tijd te maken voor jouw partner, voor jezelf, jullie relatie en jouw toekomst.

relatietherapie oostende

Na het invullen van het intakeformulier, plannen we een gezamenlijk moment. Het eerste gesprek is dan ook de start van jullie programma. In overleg plannen we de contactmomenten (12u) met de therapeutische gedurende de 4 weken.

Relatie Therapie_Subpage_3

Eind goed, al goed!

Je leert je gevoelens uiten en jezelf ontdekken,
wat alleen maar tot een meerwaarde leidt in je leven.

Wij luisteren graag


Kies voor elkaar

In therapie kiezen jullie om tijd te maken voor elkaar, jezelf en de relatie. Door gesprek met elkaar ontstaat er begrip en raken jullie terug betrokken op elkaars leven, interesses en dromen. Je leert je gevoelens uiten en jezelf ontdekken wat alleen maar tot meerwaarde leidt in je leven. Je leert jezelf kennen, jezelf en de ander naar waarde schatten. Therapie doet positiviteit of duidelijkheid ontstaan in ons. 

Heb je nood aan een individueel gesprek?

vanaf 35€ pp

Als het van twee kanten komt, hoeft het nog niet te botsen 

CareTo is een plek waar alles mag en niets moet’. Waar je gedachten, angsten, verdriet en vreugde de vrije loop kunnen gaan.

Vertrek morgen zonder zorgen...

Wij luisteren graag