Menu

Social Media

Fb Ig
relatietherapieweekend

Terug naar de vlinders

De combinatie van intensieve relatietherapieweekend op maat, met 1 of 2 overnachtingen aan zee of in het pittoreske Brugge, geeft koppels op korte tijd
een boost of duidelijkheid.

Het relatietherapieweekend Love2us is een evenwaardig alternatief voor langdurige relatietherapie. Ook in Lockdown gaan de relatietherapieweekenden door.

Wij luisteren graag

Tussen wat wordt gezegd en niet bedoeld en wat wordt bedoeld en niet gezegd, gaat de meeste liefde verloren. 


Hoe gaan we te werk? 
#

Wens je kennis te maken met het relatietherapieweekend Love2us vul je ons contactformulier in of bel je ons even op. We nemen de tijd om antwoord te geven op jullie vragen. 

Voor het plaatsvinden van het relatietherapieweekend of relatietherapiearrangement vindt er een ontmoetingsgesprek plaats. Aan de hand van het intakeformulier krijgt jouw therapeut een eerste zicht op jullie knelpunten en wensen naar verandering. 

In overleg plannen we het ontmoetingsgesprek. Dit in de praktijk, of voor koppels die op afstand wonen, kan het ontmoetingsgesprek via beeldverbinding plaatsvinden. We houden rekening met jullie voorkeur. 


Tijdens het ontmoetingsgesprek gaat jouw therapeut met jullie verdiepend werken, worden de thema’s voor het relatietherapieweekend vastgelegd en nemen we even tijd voor de reservatie van jullie verblijf en de invulling van jullie vrije tijd, aangepast aan jullie verlangens en budget. Jullie gaan, na dit gesprek, al naar huis met een aantal tips en verwerkingsopdrachten om in de tussenperiode thuis aan de slag mee te gaan.

Na het ontmoetingsgesprek beslissen jullie om al dan niet in te stappen in het relatietherapieweekend Love2us. 

relatietherapieweekend

Relatietherapieweekend aan zee?

vanaf 125€ pp

1 dag Love2us  #

Na de verwelkoming door jouw therapeut, vindt er een relatietherapiesessie van 2u plaats. Daarna hebben jullie vrije tijd , waar er ruimte is om de sessie even te laten bezinken, een opdracht te verwerken en wat te genieten. s Avonds ontmoeten we elkaar opnieuw voor een sessie om stil te staan bij jullie vragen, verwerkingsopdrachten, emoties, … 

Daarna vertrekken jullie terug huiswaarts of verblijven jullie in één van onze hotels, b&b of The Loved. 

relatietherapieweekend-online
relatietherapiearrangement

2 of 3 daags relatietherapieweekend Love2Us 
#

Tijdens het relatietherapiearrangement vindt er dagelijks in de voormiddag een partner sessie van 2u plaats met s avonds een terugkoppelingssessie van 1u (uitgezonderd telkens de laatste dag). 

Vrijetijdsmomenten zijn voldoende aanwezig om de gesprekken te laten bezinken, verwerkingsopdrachten uit te voeren, te ontspannen en te genieten van elkaar.

Het 2 daagse arrangement omvat 1 overnachting met 5u koppeltherapie; het 3 daagse bestaat uit 2 overnachtingen met 8u koppeltherapie. 

Even weg van thuis…?

Therapie op maat
#

Na elke relatietherapieweekend ontmoeten we elkaar binnen de 2 weken voor het naspelgesprek.

Tijdens Love2us krijgen jullie aangepaste doe- en verwerkingsopdrachten tijdens jullie vrije tijd zodat jullie op een luchtige manier verder aan de slag gaan jullie verbinding te herontdekken.

Boek ons in de week of weekend #


Jouw therapeut blijft het ganse arrangement telefonisch beschikbaar. Het is mogelijk om met twee therapeuten te werken, mannelijk en vrouwelijk. Love2us relatietherapie gaat door in de week en het weekend. 

Na een arrangement is een vervolgtraject mogelijk.

Relatie Therapie_Subpage_3

Love2us Oostende Brugge

In de omgeving van Oostende en Brugge zijn er verschillende aangename verblijfsmogelijkheden. Van een hotel aan de zee of een gezellige B&B in het pittoreske Brugge tot een verblijf in een welness. Wij boeken voor jou of je organiseert dit zelf.

Vraag verder info bij jouw therapeut.

Tarieven

True love is not found, it is build

relatietherapie

Vertrek morgen zonder zorgen...

ik boek Love2Us