Menu

Social Media

Fb Ig
Shutterstock_562983034

Morgen géén zorgen

Lucht je hart bij CareTo

Op elk moment in je leven kan je onverwacht geconfronteerd worden met moeilijkheden bij jezelf of in je relatie, met het gevoel dat je vastloopt in het leven die je wenst te leven, met een relatiebreuk of een scheiding.
Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen de kracht in zich heeft om uit elke situatie te geraken. Alleen is de zoektocht naar jouw oplossingen niet steeds evident als je er alleen voor staat en is er soms professionele hulp nodig. Weet dat je hierin niet de enige bent en dat een eerste gesprek met een bemiddelaar of therapeut al veel helderheid en opluchting kan brengen. 

Wat in 2006 begon als een solopraktijk onder de naam Befam Oostende waar enkel koppels voor bemiddeling terecht konden, groeide de praktijk in de loop der jaren uit tot een multidisciplinaire groepspraktijk. Op 1 januari 2019 werd Befam omgedoopt in Careto.

CareTo is een plaats is waar mensen onbevooroordeeld en vrijuit kunnen praten. We gaan op zoek om jouw leven terug in beweging te brengen waarbij je de verbinding met jezelf en de omgeving herontdekt of blijft behouden. Waar meningsverschillen snel en op een constructieve manier kunnen worden opgelost zodat dit je leven niet verder meer belemmert.

Wij luisteren graag

Bedankt! Je mail is succesvol verzonden, wij contacteren je zo spoedig mogelijk.
Oops! Er heeft zich een probleem voorgedaan, gelieve opnieuw te proberen.
Caroline Coopman

Caroline Coopman

Zaakvoerster van Careto
Functie
Coördinator Bemiddelaar in familiezaken Oplossingsgerichte therapeut
Specialisatie
Bemiddeling Individuele Therapie Relatietherapie
Michael Defraey

Michael Defraey

Therapeut bij Careto
Functie
Bemiddelaar in familiezaken Oplossingsgerichte therapeut
Specialisatie
Individuele Therapie Relatietherapie