Menu

Social Media

Fb Ig
Individuele Therapie_Subpage_1

Het is oke, even niet 'ok' te zijn

Wanneer je je futloos, angstig, verdrietig of machteloos voelt, is het normaal dat je niet meer weet waar je moet kijken, welke keuzes je moet maken, wat je moet doen om terug grip op je leven te krijgen ... Je terug beter en gelukkiger te voelen.

Het is moeilijk om te slapen als je hart in oorlog is met je geest

Kom bij ons op gesprek #

Het lucht op om op zulke momenten met iemand te kunnen praten waar je begrepen voelt in jouw situatie. Gesprek met een therapeut of psycholoog helpt je gedachten te ordenen, zicht te krijgen waar jouw alternatieven liggen, hoe anders om te gaan met beperkingen in jouw situatie en het vinden van jouw eigen kunnen.

Bij careto kunnen kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen terecht voor de problemen waarmee ze worstelen. 

Een afspraak kan per mail, telefonisch of online worden vastgelegd

Met Careto staan we voor jou klaar bij

 • neerslachtigheid, ongelukkig/​bedrukt gevoel 
 • angsten, fobieën, faalangsten
 • time-management, omgaan met bore-out, jobcoaching
 • chronische stress en burn-out, hartcoherentie
 • hyperventilatie, paniekaanvallen, ademhalingsproblemen
 • concentratieproblemen, inslaap- en of doorslaapproblemen 
 • ondersteuning bij scheiding en verwerking van scheiding
 • alleen voelen in je relatie, twijfel scheiden of blijven, … 
 • agressiebeheersing, alcoholverslaving, gameverslaving
 • emotionele problemen, midlife-crisis
 • hulp bij depressie, laag zelfbeeld 
 • niet goed in je vel voelen, rouw- en relatieverwerking
 • leren grenzen stellen, hoogsensitiviteit, hoogbehaafdheid
 • opvoedingsproblemen, kind-ouder problemen, …
 • kinderwens
Individuele Therapie_Subpage_2

Rust in je hoofd en hart, geeft kracht

In therapie draag je jouw problemen niet alleen. De therapeut steunt jou in het nemen van je eigen stappen, op jouw tempo, om verandering te brengen.

Durf jezelf te ontdekken

Telkens ga je naar buiten met nieuwe inzichten, handvaten en tips om thuis verder hiermee aan de slag te gaan. Het denken in oplossingen, zorg te dragen voor jouw verhaal, jouw gevoelens, jouw relaties en jouw groei, geeft je terug rust en een aangenamer leven. 

And the chaos within me found balance

Ben je de conflicten beu en wil je rust?


Spelen de gedachten in je hoofd om de relatie te stoppen? Heb je het gevoel alles gegeven te hebben en nu op te zijn? Ben je de conflicten beu en wil je rust? Droom je stiekem over een leven met een ander of verlang je naar intense warme liefde en genegenheid? Snak je om gewoon even een periode alleen te kunnen zijn? 

Maar voel je tegelijkertijd ongemakken bij het opgeven van je relatie omdat je ergens voelt dat je partner nog iets betekent voor jou. Zeggen mensen je te moeten blijven vechten voor je relatie? Houdt de angst en onduidelijkheid van jouw toekomst en van je kinderen, op verschillende vlakken, jouw vast in de relatie? 

Shutterstock_230436775
Shutterstock_739932019

Naar huis met een verlossend gevoel


Op het einde van een therapiesessie voel je je sterker en opgeluchter. Ervaar je meer rust en evenwicht tussen je hart en verstand. Heb je meer zicht op jouw keuze mogelijkheden. Vrijuit praten, zonder veroordeeld te worden, helpt om te weten waar je jezelf bent verloren in de relatie. Een intensieve dag geeft als resultaat dat je duidelijk weet welke weg jij wil inslaan.


Geef jezelf de tijd om een dag intensief aan de slag te gaan bij wat je voelt en denkt zodat je een bewuste keuze kan maken of je jouw relatie verder zet of stopt. Na een informatief contact, telefonisch of per mail, plannen we samen jouw dag. We ontvangen je rond 10u aan zee en zoomen in op jouw verhaal en je relatie. 

We lunchen samen in de buurt om daarna dieper in te gaan op jouw dilemma’s en zoeken naar oplossingen hoe je jouw situatie verder kan aanpakken. Rond 16u ronden we af en kan je met concrete tips thuis aan de slag gaan.

Shutterstock_619742603

Heb je nood aan een individueel gesprek?

vanaf 50

Individuele Therapie_Subpage_3

Kinderen zijn onze toekomst

Kinderen en jongeren groeien en veranderen snel. Soms raken ze met zichzelf in de knoop door onverwachte situaties waarin ze terecht komen of gewoon door het even teveel wordt. Als ouder voel je je soms machteloos en wil je dat je kind zich terug lekker in zijn vel voelt.

In het belang van onze kinderen #

Het uiten van gevoelens en gedachten is voor kinderen niet steeds evident. Zowel kinderen als jongeren kunnen daardoor slaapproblemen krijgen, kunnen zich moeilijk concentreren op school, gaan geen vriendschappen meer aan, luisteren niet, worden gepest of pest andere kinderen, krijgen huilbuien of worden net snel boos of agressief, … Jongeren gaan zich eerder uiten door te spijbelen, lopen weg of nemen verdovende middelen, trekken zich terug en praten niet meer, …

Een therapeut of bemiddelaar helpt jouw kind om te gaan met zijn worstelingen. CareTo biedt kinderen en ouders praktische, kortdurende, oplossingsgerichte ondersteuning zodat jouw kind terug vat krijgt op zijn leven. 

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek

Je kunt de golven niet stoppen, je kunt er wel leren op surfen 

Vertrek morgen zonder zorgen

Wij luisteren graag