Menu

Social Media

Fb Ig
Individuele Therapie_Subpage_1

Het is oke, om even niet 'ok' te zijn

Wanneer je je futloos, angstig, verdrietig of machteloos voelt, is het normaal dat je niet meer weet waar je moet kijken, welke keuzes je moet maken of wat je moet doen om terug grip op je leven te krijgen, je terug beter of gelukkiger te voelen.

It is hard to sleep when your heart is at war with your mind

Kom even bij ons op gesprek

Het lucht dan op om op zulke momenten met iemand te kunnen praten waarbij je je begrepen voelt in jouw situatie. Gesprek met een therapeut helpt om je gedachten te ordenen waardoor je zicht krijgt op jouw alternatieven. Het geeft duidelijkheid over de beperkingen in jouw situatie en hoe hier anders mee om te gaan. 

Bij CareTo kunnen kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen steeds terecht voor hun problemen waarmee ze worstelen. 

Een afspraak kan via mail,
telefonisch of online worden vastgelegd

Met CareTo staan we voor jou klaar bij

  • neerslachtigheid
  • angsten, fobieën, faalangsten, paniekaanvallen
  • time-management, stress, omgaan met burn-out
  • ondersteuning bij scheiding en verwerking van scheiding
  • agressiebeheersing, verslaving
  • emotionele problemen, midlife-crisis
  • hulp bij depressie, laag zelfbeeld, traumatische gebeurtenissen 
  • niet goed in je vel voelen, rouw- en relatieverwerking
  • leren grenzen stellen, hoogsensitiviteit, hoogbehaafdheid
  • opvoedingsproblemen, kind-ouder problemen,…
Individuele Therapie_Subpage_2

Rust in je hoofd en hart, geeft kracht

In therapie draag je jouw problemen niet alleen. De therapeut steunt jou in het nemen van je eigen stappen, op jouw tempo, om verandering te brengen.

Durf jezelf te ontdekken

Telkens ga je naar buiten met nieuwe inzichten, handvaten en tips om thuis verder hiermee aan de slag te gaan. Het denken in oplossingen, zorg te dragen voor jouw verhaal, jouw gevoelens, jouw relaties en jouw groei, geeft je terug rust en een aangenamer leven. 

Ben je de conflicten beu en wil je rust?


Spelen de gedachten in je hoofd om de relatie te stoppen? Heb je het gevoel alles gegeven te hebben en nu op te zijn? Putten de ruzies je uit? Droom je stiekem over een leven met een ander of verlang je naar intense warme liefde en genegenheid? Snak je om gewoon even een periode alleen te kunnen zijn? 

Maar voel je tegelijkertijd ongemakken bij het opgeven van je relatie omdat je ergens voelt dat je partner nog iets betekent voor jou. Zeggen mensen je te moeten blijven vechten voor je relatie? Houdt de angst en onduidelijkheid van jouw toekomst en van je kinderen, op verschillende vlakken, jouw vast in de relatie? 

Shutterstock_230436775
Shutterstock_739932019

Naar huis met een verlossend gevoel


Op het einde van een therapiesessie voel je je sterker en opgeluchter. Ervaar je meer rust en evenwicht tussen je hart en verstand. Heb je meer zicht op jouw keuze mogelijkheden. Vrijuit praten, zonder veroordeeld te worden, helpt om te weten waar je jezelf bent verloren in de relatie. Een intensieve dag geeft als resultaat dat je duidelijk weet welke weg je wil inslaan.


Geef jezelf de tijd om een dag intensief aan de slag te gaan bij wat je voelt en denkt zodat je een bewuste keuze kan maken of je jouw relatie verder zet of stopt. Na een informatief contact, telefonisch of per mail, plannen we samen jouw dag. We ontvangen je rond 10u aan zee en zoomen in op jouw verhaal en je relatie. 

We lunchen samen in de buurt om daarna dieper in te gaan op jouw dilemma’s en zoeken naar oplossingen hoe je jouw situatie verder kan aanpakken. Rond 16u ronden we af en kan je met concrete tips thuis aan de slag gaan.

Shutterstock_619742603

Heb je nood aan een
individueel gesprek?

vanaf €50

Individuele Therapie_Subpage_3

Kinderen zijn onze toekomst

Kinderen en jongeren groeien en veranderen snel. Soms raken ze met zichzelf in de knoop door onverwachte situaties waarin ze terecht komen of gewoon doordat het even teveel wordt. Als ouder voel je je soms machteloos en wil je dat je kind zich terug lekker in zijn/haar vel voelt.

In het belang van onze kinderen

Het uiten van gevoelens en gedachten is voor kinderen niet steeds evident. Zowel kinderen als jongeren kunnen daardoor slaapproblemen krijgen, zich moeilijk concentreren op school, geen vriendschappen meer aangaan, niet meer luisteren, in crisis gaan, gepest worden of andere kinderen pesten, huilbuien krijgen of net snel boos of agressief worden, … Jongeren gaan zich dan eerder uiten door te spijbelen, weg te lopen of verdovende middelen te nemen, terug te trekken en niet meer te praten, …

Een therapeut of bemiddelaar helpt jouw kind om te gaan met zijn worstelingen. CareTo biedt kinderen, jongeren en ouders praktische, kortdurende, oplossingsgerichte ondersteuning zodat jouw kind terug vat krijgt op zijn leven. 

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek

Je kunt de golven niet stoppen, je kunt er wel leren op surfen 

Vertrek morgen zonder zorgen

Wij luisteren graag